HomeΣχετικά με εμάς

Completely synergize resource taxing relationships via premier niche markets. Professionally cultivate one-to-one customer service with robust ideas. Dynamically innovate resource-leveling customer service for state of the art customer service.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στόχος μας: Η δική σου επαγγελματική επιτυχία!

Σχετικά με εμάς

Η Alfacon είναι πρωτοπόρος στην παροχή συμβουλών πληροφορικής και εξειδικευμένων λύσεων ανάπτυξης λογισμικού. Παρέχουμε Προσαρμοσμένες Λύσεις σε τομείς όπως η Ανάπτυξη Λογισμικού, Ανάπτυξη Ιστού και Κινητών Εφαρμογών και Υπηρεσίες IoT σε πελάτες παγκοσμίως. Διαθέτουμε γραφεία στην Ελλάδα.

Τα τελευταία 15 χρόνια η Alfacon καθοδηγεί επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, δίνοντας έμφαση στην παροχή οικονομικά αποδοτικών και επεκτάσιμων λύσεων για την ενίσχυση της εταιρικής κερδοφορίας. Ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης έργων για την παροχή ποιοτικών και έγκαιρων λύσεων που μπορούν να εξασφαλίσουν απρόσκοπτη ενσωμάτωση στη λειτουργία της κάθε επιχείρησης.

Το όραμά μας

Η επιδίωξη της Alfacon είναι να αποτελεί ένα ιδανικό εταιρικό πρότυπο στο χώρο της παροχής ΙΤ υπηρεσιών. Η πλήρης κατανόηση στις ανάγκες των πελατών μας και η στενή συνεργασία για την παροχή λύσεων που έχουν πραγματική επιχειρηματική αξία, είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους στηριζόμαστε για να έχουμε εξέχουσα θέση στην αγορά.

Η αποστολή μας

Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων για να ενισχύσουμε τη συνολική παραγωγικότητα των συνεργατών μας καθώς και την αξία των λογισμικών,  υλικών και ανθρώπινων πόρων των πελατών μας. Η δουλειά μας βοηθά τις εταιρείες να επιτύχουν εξέχοντες επιχειρηματικούς στόχους μέσω μιας οχυρωμένης σχέσης που διέπεται από σταθερή καθοδήγηση.

Οι συνεργάτες μας

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μας πορείας έχουμε αποκτήσει συνεργάτες από διαφορετικούς εταιρικούς κλάδους και από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Με τις άριστες και αφοσιωμένες υπηρεσίες μας έχουμε εξασφαλίσει υψηλές ποιοτικά αποδόσεις για όλους τους πελάτες μας. Γι’ αυτό καταφέρνουμε και διατηρούμε μια μεγάλη λίστα πιστών συνεργασιών:

https://alfacon.gr/wp-content/uploads/2020/07/slider2ff.png
client-logos15
client-logos14
client-logos13
client-logos12
client-logos11
client-logos10
client-logos9
client-logos8
client-logos7
client-logos6
client-logos5
client-logos4
client-logos3
client-logos1
client-logos2
CEO

Ιωσήφ Αγιάνογλου

Αξιοποιούμε ευέλικτα συνεργατικά πλαίσια για να μπορούμε να παρέχουμε μια εύρωστη συνολική αποτίμηση του τελικού έργου. Οι επαναληπτικές προσεγγίσεις στο πλαίσιο της εταιρικής στρατηγικής προάγουν τη συλλογική σκέψη προσδίδοντας περαιτέρω αξία στο έργο.

William of Ockham
“Η απλούστερη λύση είναι συνήθως και η πιο σωστή”
https://alfacon.gr/wp-content/uploads/2020/08/team1.png
Co-Owner & Sales Department

Εύα Κυριακίδου

Φέρνουμε στο τραπέζι win-win στρατηγικές επιβίωσης ώστε να εξασφαλίζουμε πάντα κυριαρχικές λύσεις. Στο τέλος της ημέρας, δημιουργούμε ένα νέο μοντέλο προόδου που προκύπτει μέσα από καινοτόμες μεθόδους πληροφορικής.
Marcus Aurelius
“Όσο πιο ήρεμος είναι κάποιος τόσο πιο δυνατός γίνεται”
https://alfacon.gr/wp-content/uploads/2020/08/team2.png
ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Τομείς Εξειδίκευσης

Διαθέτουμε τις πιο εξειδικευμένες ομάδες συμβούλων με στόχο τους ακόλουθους τομείς. Αν χρειάζεσαι τη βοήθειά μας μη διστάσεις να μας καλέσεις.
Icon button
Λύσεις ERP
Είτε ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα νέο ERP, είτε διαθέτεις ήδη κάποιο, εμείς θα σε βοηθήσουμε να απογειώσεις τις δυνατότητές του λογισμικού σου.
Icon button
Λύσεις CRM
Οι πελάτες σoυ είναι η περιουσία σου. Μάθε πώς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις λύσεις Διαχείρισης Σχέσεων Πελατών προς όφελός σου.
Icon button
Λύσεις Λιανικής
Γνωρίζουμε καλά το χώρο! Χρειάζεσαι ταχύτητα, ενσωμάτωση και εξοπλισμό. Πάνω απ' όλα όμως χρειάζεσαι υποστήριξη.
Icon button
Ηλεκτρονικό Εμπόριο
B2b ή B2c; Γνωρίζουμε απ’ όλα. Συνεργάσου μαζί μας για την ανάπτυξη της επιχείρησής σου online.
Icon button
Προσαρμοσμένες εφαρμογές
Υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί ακριβώς όπως το θες; Πες μας τι χρειάζεσαι κι εμείς παραμετροποιούμε τα υπόλοιπα.
Icon button
Λύσεις GDPR
Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να συμμορφωθείς με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, να οχυρώσεις τα δίκτυά σου και να δημιουργήσεις ένα ασφαλές περιβάλλον για πελάτες και υπαλλήλους.
ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Μας εμπιστεύονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα

angelopoulos
“H συνεργασία με την Alfacon ήταν απόλαυση”
Aπό τη σύλληψη του έργου έως την τελική υλοποίηση η Alfacon ήταν προσεκτικά διεξοδική και τήρησε επ’ ακριβώς το συμβόλαιό μας ακόμα και όταν συναντήσαμε κάποιες απροσδιόριστες γκρίζες ζώνες. Μάλιστα παρέμεινε ευέλικτη καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου. Δεν θα δίσταζα να χρησιμοποιήσω ξανά τις υπηρεσίες της Alfacon ενώ την έχω ήδη προτείνει σε δύο άλλες εταιρείες.
Aggelopoulos Hair Company
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Διευθύνων Σύμβουλος
gricgroup
“Μπορώ να πω ότι η Alfacon διαθέτει την καλύτερη ERP συμβουλευτική ομάδα”
Απευθύνθηκα στην Alfacon για δύο περίπλοκα projects και κοιτάζοντας το τελικό αποτέλεσμα αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση· είναι ακριβώς όπως τα είχα εξ αρχής σκεφτεί. Είναι σημαντικό ότι κατά τη διαδικασία ανάπτυξης του έργου σε συμβουλεύουν και σού προτείνουν την κατάλληλη λύση όπου χρειάζεται. Δεν θα δίσταζα να προτείνω την Alfacon.
GRIC GROUP
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΑΣ - Διευθύνων Σύμβουλος
rolco
“Υπέροχη εταιρεία με απόλυτα υποστηρικτική ομάδα”
Η Alfacon είναι μια εταιρεία που διακατέχεται από πραγματικό επαγγελματισμό. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που εντόπισα στην ομάδας της Alfacon είναι η υπομονή αλλά και η στάση της απέναντι στους πελάτες, με την έννοια, ότι δεν μου αρνήθηκαν ούτε μια φορά οτιδήποτε κι αν ζήτησα.
ROLCO VIANIL
ΚΙΜΩΝ ΣΟΥΡΟΥΛΙΔΗΣ - Διευθύνων Σύμβουλος
mavrogenis
“Συνεργάζομαι με την Alfacon εδώ και μια δεκαετία”
Εκείνη την εποχή που τους γνώρισα ήμασταν συνάδελφοι αλλά και συνεργάτες. Η ομάδα τους είναι πολύ συνεργάσιμη και εξαιρετικά ταλαντούχα. Δύσκολα βρίσκει κανείς στην αγορά τη σχέση ποιότητας υπηρεσιών και κόστους που συνδυάζει η Alfacon. Γι’ αυτό και την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον χρειάζεται IOT support.
MAVROGENIS COLOPLAST
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ - Διευθύνων Σύμβουλος
valsamidis
“Η Alfacon ξεχωρίζει για την προσοχή στη λεπτομέρεια σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου προσοχή στον πελάτη”
Η Alfacon ξεπερνά σαφώς τους άλλους παρόχους λύσεων πληροφορικής με τους οποίους συνεργάστηκα τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει ώρα, μέρα ή νύχτα που η υποστήριξή της εταιρείας να μην είναι διαθέσιμη στους πελάτες της.
VALSAMIDIS ELEVATORS
NASSOS MPIKAS - Διευθύνων Σύμβουλος
owcsamos

“Η Alfacon κλήθηκε να κάνει όλη τη δουλειά remotely γεγονός που πάντα φέρνει δυσκολίες. Η εμπειρία ωστόσο ήταν πολύ πιο ευχάριστη απ’ ότι είχαμε αρχικά φανταστεί”

Η Alfacon ήταν πάντα έτοιμη να εφαρμόσει αλλαγές και τροποποιήσεις στις αρχικές προδιαγραφές. Παρόλο που το project αποδείχτηκε περισσότερο απαιτητικό σε σχέση με τις αρχικές μας εκτιμήσεις, η Alfacon παρέμεινε αυθεντική καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου παραδίδοντας το τελικό προϊόν όπως ακριβώς το θέλαμε. Οι συνεργάτες μου κι εγώ θα προτείναμε την Alfacon χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα χρησιμοποιήσουμε μάλιστα και στο μέλλον τις υπηρεσίες τους.
UWC SAMOS
ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΙΟΤΟΓΛΟΥ - Γενικός Διαχειριστής
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑΓνώρισέ μας

Επισκέψου τα εταιρικά μας γραφεία με ένα ραντεβού ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας για να σε εξυπηρετήσουμε. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσεις να μας ρωτήσεις.
Icon button
Διεύθυνση
Μπακοπούλου 3, Αθήνα 154 51
Icon button
Τηλέφωνο
+30 21 5550 0600
Icon button
Email
info@alfacon.gr

  Χρειάζεσαι τους κατάλληλους συμβούλους;

  Έχεις έρθει στο σωστό μέρος! Εγγράψου στο newsletter μας για να λαμβάνεις στο mail σου νέα για ανερχόμενες λύσεις και χρήσιμες επιχειρηματικές συμβουλές!

   https://alfacon.gr/wp-content/uploads/2020/07/sliderd3-768x561.png
   Κεντρικά Γραφεία Αθηνών
   Επισκέψου τα εταιρικά μας γραφεία με ένα ραντεβού ή στείλε μας email για να σε εξυπηρετήσουμε. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσεις να μας ρωτήσεις.
   Icon button
   Διεύθυνση
   Μπακοπούλου 3,
   Αθήνα 154 51
   Icon button
   Τηλέφωνο
   21 5550 0600
   Icon button
   Email
   info@alfacon.gr
   ALFACONΚεντρικά Γραφεία
   Κλείσε ένα ραντεβού και συνάντησε κορυφαίους συμβούλους για να απογειώσεις την επιχείρησή σου!
   Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣΠου θα μας βρεις
   alfacon-map
   Μπακοπούλου 3, Αθήνα 154 51
   ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣAlfacon Social links
   Ακολούθησε τις σελίδες μας στα κοινωνικά δίκτυα
   AVANTAGEΚεντρικά Γραφεία
   Κλείσε ένα ραντεβού και συνάντησε κορυφαίους συμβούλους για να απογειώσεις την επιχείρησή σου!
   Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣΠου θα μας βρεις
   alfacon-map
   Μπακοπούλου 3, Αθήνα 154 51
   ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣAlfacon Social Links
   Ακολούθησε τις σελίδες μας στα κοινωνικά δίκτυα