HomeΗ Ομάδα μας

Collaboratively administrate empowered markets via plug-and-play networks. Dynamically procrastinate B2C users after installed base benefits. Dramatically visualize customer directed convergence without revolutionary ROI.

ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑΧτίσε ένα καλύτερο μέλλον με τους Alfa Συμβούλους

Στοχεύουμε συνεχώς στη βελτιστοποίηση του workflow μας για να παραμένουμε πιστοί στις υποσχέσεις μας. Στηριζόμαστε σε βασικούς δείκτες απόδοσης για να μεγιστοποιήσουμε το κέρδος σου.
CEO

Ιωσήφ Αγιάνογλου

Αξιοποιούμε ευέλικτα συνεργατικά πλαίσια για να μπορούμε να παρέχουμε μια εύρωστη συνολική αποτίμηση του τελικού έργου. Οι επαναληπτικές προσεγγίσεις στο πλαίσιο της εταιρικής στρατηγικής προάγουν τη συλλογική σκέψη προσδίδοντας περαιτέρω αξία στο έργο.
“Η απλούστερη λύση είναι συνήθως και η πιο σωστή”
- William of Ockham -
https://alfacon.gr/wp-content/uploads/2020/08/team1.png
Co-Owner & Sales Department

Εύα Κυριακίδου

Φέρνουμε στο τραπέζι win-win στρατηγικές επιβίωσης ώστε να εξασφαλίζουμε πάντα κυριαρχικές λύσεις. Στο τέλος της ημέρας, δημιουργούμε ένα νέο μοντέλο προόδου που προκύπτει μέσα από καινοτόμες μεθόδους πληροφορικής.
"“Όσο πιο ήρεμος είναι κάποιος τόσο πιο δυνατός γίνεται."
- Marcus Aurelius -
https://alfacon.gr/wp-content/uploads/2020/08/team2.png
ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Τομείς Εξειδίκευσης

Διαθέτουμε τις πιο εξειδικευμένες ομάδες συμβούλων με στόχο τους ακόλουθους τομείς. Αν χρειάζεσαι τη βοήθειά μας μη διστάσεις να μας καλέσεις.
Icon button
Λύσεις ERP
Είτε ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα νέο ERP, είτε διαθέτεις ήδη κάποιο, εμείς θα σε βοηθήσουμε να απογειώσεις τις δυνατότητές του λογισμικού σου.
Icon button
Λύσεις CRM
Οι πελάτες σoυ είναι η περιουσία σου. Μάθε πώς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις λύσεις Διαχείρισης Σχέσεων Πελατών προς όφελός σου.
Icon button
Λύσεις Λιανικής
Γνωρίζουμε καλά το χώρο! Χρειάζεσαι ταχύτητα, ενσωμάτωση και εξοπλισμό. Πάνω απ' όλα όμως χρειάζεσαι υποστήριξη.
Icon button
Ηλεκτρονικό Εμπόριο
B2b ή B2c; Γνωρίζουμε απ’ όλα. Συνεργάσου μαζί μας για την ανάπτυξη της επιχείρησής σου online.
Icon button
Προσαρμοσμένες εφαρμογές
Υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί ακριβώς όπως το θες; Πες μας τι χρειάζεσαι κι εμείς παραμετροποιούμε τα υπόλοιπα.
Icon button
Λύσεις GDPR
Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να συμμορφωθείς με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, να οχυρώσεις τα δίκτυά σου και να δημιουργήσεις ένα ασφαλές περιβάλλον για πελάτες και υπαλλήλους

Being good in business is the most fascinating kind of art. Making money is art and working is art and good business is the best art.

Andy Warhol

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣΓνώρισε τα στατιστικά της επιτυχίας μας

Εξοπλίσου με δυναμικές, ηγετικές δεξιότητες που προκύπτουν από μελετημένες επιχειρηματικές λύσεις. Τα προϊόντα λογισμικού της επόμενης γενιάς δημιουργούν ενεργές διαδικασίες, πλήρως παραμετροποιήσιμες στις ανάγκες σου.
https://alfacon.gr/wp-content/uploads/2020/05/Led-by-Proven-Managers.svg
Ικανοποίηση πελατών
Ακριβής υπολογισμός
Επιτυχία έργων

Αναδιαμόρφωσε επαναστατικά τη δομή και τις υπηρεσίες σου μέσα σε πλαίσια καινοτόμου στρατηγικής και κορυφαίας «αρχιτεκτονικής». Στην Alfacon ξέρουμε να δημιουργούμε νέες ευκαιρίες αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που μας παρέχουν οι σύγχρονες τεχνολογίες σε συνδυασμό με plug-and-play δίκτυα.

Ενίσχυσε κατάλληλα τις δυναμικές, ηγετικές σου δεξιότητες μέσα από τις επιχειρηματικές λύσεις που σού παρέχουμε. Προτείνουμε λύσεις και πρακτικές που εφαρμόζονται σε διεθνές επίπεδο έχοντας ως στόχο να  φτάνουμε την επιχείρησή σου σταθερά κι ανοδικά προς την επιτυχία, μέσω καινοτόμων μεθόδων.

Υιοθέτησε ενθουσιώδεις λύσεις μακροπρόθεσμου σχεδιασμού που αποφέρει υψηλά αποτελέσματα ιδίως στην εξυπηρέτηση πελατών. Χρησιμοποιούμε εργαλεία της επόμενης γενιάς για να εξασφαλίζουμε τη λειτουργικότητα της εταιρείας σου.

Ανακάλυψε ευκαιρίες και πανταχού υπάρχουσες διεπαφές με γνώμονα την αγορά. Εφαρμόζουμε κατάλληλες ηλεκτρονικές υπηρεσίες με σκοπό να διευρύνουμε τις υπηρεσίες σου ακόμη και σε πιο εξειδικευμένες αγορές ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιούμε το κέρδος σου.

Αγκάλιασε το ERP λογισμικό που σου παρέχει η Alfacon και που έχει σχεδιαστεί με κριτήριο να είναι απόλυτα φιλικό προς το χρήστη. Σκοπός είναι κάθε χρήστης να μπορεί να αλληλεπιδρά διαδραστικά μαζί του γεγονός που προσφέρει υψηλή βελτιστοποίηση διαδικασιών και διευκολύνει στην ταχύτητα και την ποιότητα των εργασιών.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΑΣΕπικοινώνησε με την Alfacon

Απόκτησε προληπτικές λύσεις μέσω ενός αποτελεσματικού ηλεκτρονικού επιχειρείν. Αξιοποίησε την τεχνογνωσία μας για την εξασφάλιση επεκτάσιμων στρατηγικών.
https://alfacon.gr/wp-content/uploads/2020/07/sliderd3-768x561.png
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών
Επισκέψου τα εταιρικά μας γραφεία με ένα ραντεβού ή στείλε μας email για να σε εξυπηρετήσουμε. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσεις να μας ρωτήσεις.
Icon button
Διεύθυνση
Μπακοπούλου 3, Αθήνα 154 51
Icon button
Τηλέφωνο
21 5550 0600
Icon button
Email
info@alfacon.gr
ALFACONΚεντρικά Γραφεία
Κλείσε ένα ραντεβού και συνάντησε κορυφαίους συμβούλους για να απογειώσεις την επιχείρησή σου!
Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣΠου θα μας βρεις
alfacon-map
Μπακοπούλου 3, Αθήνα 154 51
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣAlfacon Social links
Ακολούθησε τις σελίδες μας στα κοινωνικά δίκτυα
AVANTAGEΚεντρικά Γραφεία
Κλείσε ένα ραντεβού και συνάντησε κορυφαίους συμβούλους για να απογειώσεις την επιχείρησή σου!
Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣΠου θα μας βρεις
alfacon-map
Μπακοπούλου 3, Αθήνα 154 51
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣAlfacon Social Links
Ακολούθησε τις σελίδες μας στα κοινωνικά δίκτυα